Valik kalurikolhoosi "Virtsu Kalur" konservitehase toodangu etikette kuni 1975. aastani

Balti mere vürtsikilu, 340 g

Kilud tomatikastmes, 350 g

Praetud atlandi skumbria tomatikastmes, 350 g

Praetud tint õlis, 350 g

Praetud räim tomatikastmes, 350 g


Sprotid õlis, 350 g (Virtsu Kaluri vana firmamärgiga)

Sprotid õlis, 350 g (Virtsu Kaluri uue firmamärgiga)

Praetud atlandi heeringas õlis, 350 g

Praetud heeringas tomatikastmes, 350 g

Praetud atlandi makrell õlis, 350 g

Praetud atlandi sardiinid tomatikastmes, 350 g

Praetud räim tomatikastmes, 250 g (Esimene üleliidulise kvaliteedimärgiga toode Haapsalu rajoonis, 1973)

Atlandi skumbria fileetükikesed õlis, 175 g

Atlandi stauriid tomatikastmes, 350 g

Fried herring in oil, 250 g (Praetud heeringas õlis, ekspordiks)

Fried herring in oil, 350 g (Praetud heeringas õlis, ekspordiks)

Macrel in tomato sauce, 250 g (Skumbria tomatikastmes, ekspordiks)

Tagasi


www.virtsu.ee