Valik kalurikolhoosi "Virtsu Kalur" konservitehase toodangu etikette kuni 1975. aastani
|
---|
Balti mere vürtsikilu, 340 g |
Kilud tomatikastmes, 350 g |
Praetud atlandi skumbria tomatikastmes, 350 g |
Praetud tint õlis, 350 g |
Praetud räim tomatikastmes, 350 g |
Sprotid õlis, 350 g (Virtsu Kaluri vana firmamärgiga) |
Sprotid õlis, 350 g (Virtsu Kaluri uue firmamärgiga) |
Praetud atlandi heeringas õlis, 350 g |
Praetud heeringas tomatikastmes, 350 g |
Praetud atlandi makrell õlis, 350 g |
Praetud atlandi sardiinid tomatikastmes, 350 g |
Praetud räim tomatikastmes, 250 g (Esimene üleliidulise kvaliteedimärgiga toode Haapsalu rajoonis, 1973) |
Atlandi skumbria fileetükikesed õlis, 175 g |
Atlandi stauriid tomatikastmes, 350 g |
Fried herring in oil, 250 g (Praetud heeringas õlis, ekspordiks) |
Fried herring in oil, 350 g (Praetud heeringas õlis, ekspordiks) |
Macrel in tomato sauce, 250 g (Skumbria tomatikastmes, ekspordiks) |