Sisukaart

Fotode kasutamine ainult autori loal ja viitega allikale.

Veebimeister
webmaster@virtsu.ee

Uuendatud
25.04.2024

Virtsu Merepäeva järelkaja

Maris Raudsepp

24. juuli 2021

Laupäeval, 10. juulil toimus traditsiooniline Virtsu Merepäev, mida tänavu korraldati 54. korda. Põnevaid tegevusi nii suurtele kui väikestele toimus terve päeva vältel.

Merepäevaga käsikäes on traditsiooniks saanud ka spordivõistlused. Virtsu maanteejooks ja võrkpalliturniir toimusid kuuma ilma trotsides. Maanteejooksu võitsid Franko Reinhold ja Liliana Torn. Võrkpalliturniiri parimad olid Esivere naiskond ja Tempo meeskond.

Esinejaid oli kaugemalt ja lähemalt, eeskava tihe ja üritus erakordselt rahvarohke. Üles olid seatud mitmed näitused: Virtsu Muuseumi näitus vastavatud mõisatalli uues ruumis, Virtsu fotonäitus koolimajas ja Rein Ostrati kunstinäitus lasteaias. Koolimajas toimus Aruka elamise ja energia töötuba. Avatud olid mitmed kohvikud, kus pakuti koduseid hõrgutisi. Rapla Pasunakoori saatel kulges rongkäik vana Seltsimaja eest parki eriti meeleolukalt. Pargilaval tunnustati parimaid sportlaseid, tänati sponsoreid ja kuulutati välja heakorrakonkursi “Kaunis Virtsu” 2021 võitja, mis seekord läks Rahu tänav 14 eramule. Peaesineja Justament tõi tantsuplatsile hetkega rohkelt rahvast ja pidu jätkus öötundideni.

Täname sponsoreid, kelle kaasabil on üritust üldse võimalik korraldada. Juba aastaid on meid toetanud Lihula TÜ COOP, AS K.MET, Lääneranna vald, MTÜ Hanila Toetusgrupp, AS Lihula Maaparandus, Kvaliteetaken, Asrex OÜ ja EH Connector. Tänavu liitusid uued sponsorid Marofix OÜ, EWG OÜ ja Toidutanker. 

Täname esinejaid, toitlustajaid, müüjaid, kohvikupidajaid, töötoa korraldajaid, näituste ülesseadjaid. Eraldi nimeliselt soovime esile tuua need vabatahtlikud, kes panid õla alla Merepäeva edukale läbiviimisele: spordivõistluste eestvedajad Jaanus, Aare ja Margus oma meeskondadega, lavakujundajad Paula ja Sälli, päevapiltnikud Mariann ja Mart, rongkäigu autojuht Udo ja tuleohutust aitas tagada Virtsu vabatahtlik pääste eesotsas Taunoga.

Kohtumiseni järgmisel Virtsu Merepäeval 9. juulil 2022 kui tähistame ürituse 55. juubelit!

Virtsu Arenguseltsi korraldustiim: Raul Targamaa, Maris Raudsepp ja Jüri Mõniste

Tagasi artiklite lehele